Pas një kohe të gjatë Patrisi publikon foto me Patrisin dhe Tunën

Pas një kohë të gjatë ata janë fotografuar sërish bashkë.

Tash e disa ditë familja Berisha po qëndrojnë në Amerikë.

Fillimisht ishte Patrisi ai që udhëtoi për në Amerikë i vetëm me çka nxiti spekulimet se ai dhe Tuna nuk janë më bashkë, por një gjë të tillë çifti e kanë demantuar tashmë, shkruan lajmi.

Ditë më parë edhe Tuna dhe Tiani iu bashkuan Patrisit në SHBA ku tani po shijojnë së bashku vendin magjik.

Së fundmi ishte Patrisi ai që ndau një imazh shumë të këndshëm me familjen e tij, me Tianin në qafë dhe Tunën në krah, familja Berisha po shijojnë diellin këtë ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *