E përzunë nga Arabia se ishte shumë i bukur, fansat e shajnë për gruan: S’është për ty

Quhet Omar Borkan Al Gala. Ai është fotograf, model dhe poe mjaft i njohur në gjithë botën. Personi në fjalë thuhet se është aq i bukur, saqë e kanë përzënë nga Arabia Saudite për shkak të pamjes.

Miliona fansa çdo ditë e ndjekin me vëmendje çdo publikim të tij në rrjetet sociale. Omar u bë i njohur kur e përzunë nga Arabia Saudite, sepse është konsideruar që është shumë i bukur dhe seksi, duke qenë rrezik për shumë femra tradicionale.

Mirëpo, kjo gjë e bëri Omarin një person mjaft të njohur. Shumë marka të famshme e kanë përzgjedhur si model. Kohët e fundit adhuruesit mendojnë se bashkëshortja e tij është jo aq e bukur për të qenë e martuar me një mashkull si Omari. Epo, në fund të fundit, është thjeshtë çështje preferencash!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *