Lulja e Medes e lumtur në mes të vjehrrit dhe vjehrrës

Ja si kalon Lulja e Medes me vjehrrin e vjehrrën.

Lulja, hyn lirisht mes personazheve të njohur të shobizit vendor, kjo falë bashëshortit të saj, këngëtarit të njohur, Meda.

Bashkëshortja e Medes, nënë e katër fëmijëve, përkundër angazhimit si nënë, ia del shumë mirë edhe në aspekte të tjera.

Lulja, duket në formë të shkëlqlyer dhe në çdo paraqitje publike, ajo arrin të duket bukur, e madje të marrë një lum komplimentesh nga ndjekësit e saj në rrjete sociale, shkruan Kosovarja.

Ndryshe, Lulja jeton me prindërit e Medes dhe raporti me vjehrrin dhe vjehrren është i shkëlqyer. Ata jetojnë mes Kosovës dhe Gjermanisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *