Si e bëri për vete Nysret Muçiqi femrën më të bukur të Prizrenit

Nysret Muçiqi është këngëtar i afirmuar, zë i njohur për publikun që e do e e dëgjon prej vitesh, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari është mjaftë i angazhuar në mbrëmje, dasma e ahengje. Vazhdon të jetë shumë aktiv, ndonëse jo edhe aq produktiv në sjelljen e projekteve.

Nysreti është i martuar me Merita Spahiun nga Prizreni, këngëtare e talentuar dhe shumë e admiruar nga publiku.

Nysreti nga Llapi e bëri për vete më të bukurën e Prizrenit. Me çka? Epo, a pak sharmant ishte e është Nysreti, a?/Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *