Shkurta e Shyhretja “Në lu’ftë” për Like e Komente! Cila ka më shumë dhe i ka më të zjarrtë fansat

Kjo “lu’ftë” nëse mund ta quajmë po zhvillohet në rrjetet sociale, ku secila po dëshiron të duket më bukur se tjetra, të ketë fansa më shumë, të ketë pëlqime e komente më shumë se tjetra nëpër foto e video, po duan që edhe profilet t’i kenë të verifikuara, dhe duket se këtë të fundit Shkurta e ka arritur, ajo tanimë e ka të verifikuar profilin e saj në Instagram ndërsa Shyhretja akoma jo!

Në këtë aspekt Shkurta është një hap para Shyhretes pwr profil tw verifikuar, por në anën e “like-ve” është disa hapa pas saj! Të marrësh e t’i shikosh numërin e pëlqimeve që Shyhrete Behlulit i bëhet nëpër postimet e saj në po të njëjtin rrjet social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *