Kë e puthi Shpetim Desku në emision? (Video)

Autori i emisionit nKosovëShoë, Shpetim Desku, di çdoherë që ta befasojë publikun me kreativitetin e ti për prurje të reja.
Ai edhe kësaj radhe kishte zgjedhur një lojë mjaftë interesante për ta tërhequr publikun dhe për t’i argëtuar të pranishmit.

Bëhet fjalë për lojën me sy të mbyllur, ku protagonistë ishte vet ai dhe i duhej qe t’i dallonte personat se kush janë. Nuk është qe ja qelloi te të gjithë ama diku nuk ju deshtën as dy minuta.

Bëhet fjalën për bashkëshorten e tij seksi, Artën format e të cilës arriti t’i dallonte menjëherë ndonëse të pranishme ishin fytyra të ndryshme publike që shquhen.

Por, duket se Shpetimi e di çdo pëllëmbe te gruas së tij dhe nuk i duhen sytë për ta dalluar nga të tjerat. Se si ndodhi krejt kjo, se si çifti puthën ne mes te skenes shikojeni minutën 4.47

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *