Nga Ronaldo te Salah, nuk do e besoni sa kushtojnë orët e futbollistëve

Padyshim që lojtarët mëtë mirë në botë si Messi, Ronaldo, Salah, Van Dijk, apo dhe shumë të tjerë nuk i kanë aspak problem paratë dhe bëjnë një jetë të luksoze.

Paratë e shumta që fitojnë nga kontratat me klubet apo me agjensitë e reklamimeve, atanuk ngurojnë t’i shpenzojnë në rroba apo bizhuteri të ndryshme.

Shpesh herë kemi parë lojtarë që në duart e tyre mbajnë orë shumë të shtrenjta, të cilat kapin vlera stratosferike.

Por sa shkojnë realisht vlerat e këtyre orëve që ata mbajnë në duar, e keni menduar ndonjëherë? Më poshtë do t’iu sjellim orët që mbajnë disa prej futbollistëve dhe çmimet e tyre.

Leo Mesi, mban një Jacob dhe Co Epic SF24, me vlerë 190 mijë euro.

Van Dajk, mban një Audemars Piguet Royal Oak, me vlerë 85 mijë euro.

Ronaldo, mban një Bulgari Octo Tourbillon Full Baguette, e cila kap vlerën e 720 mijë eurove.

Salah, mban një Audermars Piguet Royal Oak Concept Flying Tourbillon GMT, me vlerë 170 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *