Një natë me Robert Berishën apo Lorik Canën? Agnesa Vuthaj na lë pa fjalën me përgjigjen që jep

E ftuar në emisionin “Mirage”, ish-missi që përfaqësoi Shqipërinë në Mis Bota 2004, Agnesa Vuthaj është pyetur se kë do të zgjidhte mes Lorik Canajt dhe Robert Berishës për të kaluar një natë. Përgjigja e saj ka qenë e prerë teksa ka thënë që s’do zgjidhte asnjërin. Pse? Sepse ajo merret vetëm me djem single.

Kur vjen puna tek lidhjet dhe djemtë Agnesa Vuthaj është gjithmonë e prerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *