Vajza e “lazdruar” e Lutfi Hazirit, thyhet në bel veç për një foto

Lotina thyhet në bel veç për një foto.
Një emër mjaft i njohur që kohët e fundit po bën nam me poza provokuese.

Lotina Haziri, vajza e Lutfi Hazirit nuk e ka ndërmend të ndalet, secilën ditë po vjen më joshëse dhe më e zjarrtë, shkruan “Kosovarja”.
Andaj edhe jo pak herë i ka ndezur ndjekësit për ti lëshuar lloj-lloj komentesh.

Edhe sot me imazhin e saj të ri Lotina shfaqet shumë provokuese, ku natyrisht nuk shpëtoi pa marrë vëmendje.
Kjo për shkak të pozës së saj e cila u komentuar mjaft shumë, por edhe u pëlqye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *