A Po Kthehet “Familja Moderne” – Aktorët Mblidhen Dhe Bëjnë Postimin Misterioz

Aktori kosovar, Ylber Bardhi, ka publikuar ditë më parë një fotografi me kolegët e tij aktorë.Bardhi në fotografi është me disa nga aktorët e serialit të dikurshëm, Familja Moderne.Ai afër fotografisë ka shkruar “Familja Moderne 2019”, ndërsa komentuesit kanë parashtruar pyetjen se a do të fillojë përsëri seriali që dikur ishte i dashur për publikun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *