Ja sesi jeton Elvis Naci, njihuni me banesen e tij dhe antaret e familjes se tij. (Video)

I ftuar ne emisionin n’Kosove Show kishte emocione dhe biseda te shumta rreth çeshtjeve te ndryshme, po ashtu Shpetim Desku i beri surprize Hoxhes duke i shkuar ne shtepi me stafin e tij:Ketu mund ta gjeni emisionin e plote, kurse rreth shtepise se tij e gjeni ne minutat 45 deri tek 1 orë e 28 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *