Sabri Fejzullahu ja ftof gjithë vipave të estradës, prezanton shtëpinë e tij super luksoze (Video)

Sabri Fejzullahu është një prej këngtarëve të njohur dhe shumë i pëlqyer në estradën shqiptare, ku këngat e tij gjithmonë janë bërë hite. Si duket Sabri Fejzullahu ia ftof gjithë vipave të estradës, ku ai ka prezantuar shtëpinë e tij super luksoze, si prej jashtë me pamje ashtu edhe prej mbrenda shtëpia e tij duket mahnitëse, me dekorime të reja dhe luksoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *