FOTO/ Në koncertin e tij në Greqi, Enrique Iglesias mban flamurin shqiptar

Mbrëmjen e kaluar këngëtari i cili adhurohet më së shumti nga femrat Enrique Iglesias dha koncertinn e tij në shtetin fqinj Greqi.Sigurisht që të gjithë fansat e tij në Greqi dhe shtetet afër nuk humbën mundësinë për ta parë live dhe koncerti ka qenë elektrizues.

Me mijëra njerëz që këndonin bashkë me të dhe performancat e Enrique-s ishin të jashtëzakonshme.Por e dini përse e duam më shumë këngëtarin? Gjatë koncertit një fans i ka hedhur në skenë flamurin shqiptar dhe Enrique e ka marrë atë për ta mbajtur për disa momente në skenë. Fansat shqiptarë kanë shpërthyer në brohorima dhe me të drejtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *