Arabi më i bukur në botë prezanton gruan, por “masakrohet” nga… (Foto)

Fotografi dhe modeli Omar Borkan Al Gala njihet në gjithë botën. Për shkak të bukurisë së tij, Arabia Saudite e ka përzënë nga vendi.

Ai numëron më shumë se 1 milion ndjekës në ‘Instagram’ dhe është mjaft i pëlqyer, sidomos për adhurueset femra.

Ai ka postuar në rrjetet sociale një foto me bashkëshorten. Por ndjekësit duket se janë zhgënjyer, pasi sipas tyre ajo nuk krahasohet me bukurinë e Omar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *