Ekonomistja me 6 gjuhe te huaja la banken per te punuar ne Instagram

Ksenia Çoumi, nje ekonomiste e pazakonte, flet gjashtë gjuhë të huaja dhe që refuzoi një punë të nivelit të lartë në bankë për të vazhduar me Instagramin.

“Ka shumë njerëz që bëhen influencues, por nuancat mes tyre janë të pafundme.

Mund të jenë vërtet të cekët e sipërfaqësorë, por edhe inteligjentë e sipërmarrës”, thotë vajza nga Rusia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *