Vjehrra dhe kunatat replikojnë Leartën

Learta merr këto replika nga vjehrra e kunatat.

Këtë epitet Learta Jakupi e ka fituar me paraqitjet e saj të veçanta, shkruan Kosovarja.

Një femër me stil të veçantë dhe e dashur për të gjithë, këtë e dëshmon shumë herë në rrjete sociale.

Sidomos ajo që e dallon atë është raporti që ka me familjarët e burri, duke e konsideruar si një nuse të veçantë.

Sa herë që ajo publikon diçka menjëherë pranon repika të shumta nga vjehrra dhe kunatat, duke e komentuar me pozitivitet.

Më poshtë e dëshmojn këto imazhe që do t’i shihni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *