Çifti nga Lipjani show në dasmën e tyre, shikoni pjesën “kallma cigaren”

Një çift nga Lipjani çdo herë e kishin menduar dasmën e tyre si të veçantë dhe shumë madhështore, kjo doli të jetë ashtu.

Martesën e tyre e bënë në një restorant shumë luksoz me këngë e valle, më e veçanta e dasmës së tyre ishte pjesa kur çifti nuk ndaleshin me vallëzim, duke argëtuar kështu të gjithë të ftuarit në dasmë.Në pamjet e dasmës çifti shihet teksa me anë të vallëzimit dhe këngës bëjnë lojëra shumë argëtuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *