Këngëtari me famë ndërkombëtare propozon për martesë Kejvinën, ‘live’

Siç Luana Vjollca ka premtuar që prej fillimit, këtë vit në ‘Shiko kush Luan’ nuk do të jenë të rralla rastet kur të ftohen edhe artistë ndërkombëtarë që në një një mënyrë apo tjetrën janë të lidhur me Shqipërinë dhe shqiptarët. Këtë të shtunë dedikuar ‘Halloween’it në studion e ‘Shiko kush Luan’ ka qenë i ftuar edhe artisti rumun Yaar, i cili për ne u bë më së shumti i njohur pas bashkëpunimit me Kanitën në hitin ‘Yale’ por për ata që njohin muzikën e huaj e dinë që emri i tij është ndër më të lakuarit vitet e fundit.

Duke qenë se ishte “mik” në shtëpinë e ‘Shiko kush Luan’, në një mënyrë shumë funny, produksioni u përpoq të gjente edhe një nuse shqiptare për Yaar i cili duhet ta bënte vetë zgjedhjen nga fotot e personazheve shqiptare të cilat zgjidhte vet t’i “eleminonte” për të shkuar në fund tek e dashura perfekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *