20 mijë euro për një natë, ky është këngëtari kosovar më i paguar

Ish-menaxheri i shumë emrave të njohur në estradë, Drin Zatriqi, ka publikuar së fundmi një status në rrjetet sociale, duke kërkuar nga Qeveria e re që do të krijohet, që të merren pak edhe me tatimet e estradës.

Javën që lamë pas, Zatriqi ka vënë në dukje shumat marramendëse që shumë këngëtarë të njohur fitjnë për mbrëmjet e tyre muzikore, e që shumica dyshohet se nuk i paguajnë obligimet ndaj shtetit.E më i paguari del të jetë Këngëtari kosovar me nofkën ‘Azet’ i cili është reper mjaftë i dashur për publikun tonë dhe atë gjerman e për një koncert ai paguhet rreth 20 apo 30 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *