Këngëtarja e njohur shqiptare ia kris alltisë ‘midis’ Prishtinës

Baby Gee gjuan me allti në publik dhe nxjerr videon në Instagram.

Këngëtarja shqiptare e njohur për publikun me emrin Baby G (BabyGee) jo rrallëherë na habitë me veprimet e saj në rrjete sociale.

I tillë është dhe i fundit i bërë nga ajo, ndërsa shihet me armë në dorë.

Baby G në llogarinë e saj në Instagram ka publikuar një video ndërsa shihet duke shtënë me armë në Prishtinë.

“2020 për ata që urrejnë”, ka shkruar Baby G krahas videos.

Ndërsa sa i përket muzikës, projekti i saj i fundit është ai me titull “It’s Me”, e lansuar në dhjetor të vitit të kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *