Me helikopter e makina luksoze çdo ditë, a është ky reperi më i pasur shqiptar

Dafi Derti është një nga reperët më popullorë shqiptarë.
Ai është bashkëshorti i Silva Gunbardhit, këngëtares së hitit “Të lka lali shpirt” dhe kanë një fëmijë së bashku.

Por ajo çfarë bie në sy janë fotot nga vendet luksoze të cilat ai viziton shpesh dhe jeta e shfrenuar që bën.
Veshjet dhe qëndrimet në hotelet luksoze janë pjesë e stilit të jetesës së Dafit, i cili duket i fiksuar pas mirëqenies.

Megjithëse vetëm pak kohë më parë në media bashkëshortja e tij, Silva Gunbardhi hodhi dyshime se çifti nuk ishte në gjendje të mirë ekonomike.
Padyshim që videoklipet e Dafit renditen ndër më të shtrenjtat në estradën shqiptare gjykuar nga ajo çfarë i paraqet publikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *