Aida a e xhelozon motrën e saj Venesën

A e xhelozon Aida motrën e saj Venesën?

E filloi karrierën duke i përpunuar këngët e artistëve tjerë, e sot është një ndër zërat më të pëlqyer e të kërkuar në estradë.

Aida Doçi arriti që këngët e vjetra ti shndërroi në hite kështu duke e ngritur emrin e saj në listën e atyre këngëtarvë më të afirmuar, shkruan Kosovarja.

E rrugën e saj e ndoqën edhe dy motrat tjera Venesa dhe Agnesa, kjo e fundit më pak e përfolur se këto dy të tjerat.

Madje, Venesa arriti që më zërin dhe talentin e saj të debutojë edhe në tregun muzikor turk duke e përpunuar këngën “Çok Kotuymmssun”, e cila po pëlqehet mjaft shumë.

Por, me gjasë meqë Venesa tani mund të ndodhet në Turqi, dy motrat e saj Aida dhe Agnesa po përgatisin një bashkëpunim së bashku pa Venesën.

Natyrisht që do jetë një këngë që do kthehet shpejt në hit, por paramendojeni sikur të ishte edhe Venesa e të këndonin trijat bashkë do bëhëj ‘tërmet’ në skenën muzikore.

Nuk i dihet, ndoshta në një të ardhme të afërme mund ta kemi një bashkëpunim nga tri motrat Doçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *