Shikoni sa është plakur femra më e bukur që kishte Ibrahim Tatlises (Pamje)

Të gjithë e mbajnë mend ngjyrën ‘mavi’ të syve së Hulya Avsar. Ishte femra më e bukur e ekranit në fillimet e kinematografisë turke.

Hulya hipnotizoi të gjithë meshkujt që e panë bukurinë e saj natyrale përmes televizionit, mirëpo mashkulli që e pa nga afër dhe e shijoi atë ishte kush tjetër pos Ibrahim Tatlises.

Ishte ai që e bëri të njohur për publikun turk dhe ia vulosi famën e saj deri në këto ditë. Hulya ende është pjesë e ekranit turk dhe me të njëjtin intensitet si në ditët e hershme të karrierës, ajo ende komentohet në media.

Ajo u përfol shpesh për lidhjen e saj me Ibrahim Tatlisesin, po që asnjëherë ata nuk e pranuan publikisht.

Pjesëmarrja e saj në jurinë e ‘O Ses Turkye’ Hulia e solli edhe më pranë publikut edhe në këtë moshë duke e dëshmuar talentin e saj edhe në muzikë.

Mirëpo ajo që shihet është se Hulya është plakur shumë kohëve të fundit dhe më as grimi i saj i shtrenjtë nuk po ia mbulon ato.

Këto janë fotot që e dëshmojnë moshën 54 vjeçare të aktores, këngëtares, modeles e shumë titujve që kishte gjatë gjithë karrierës së saj Hulya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *