A e dini çfarë të mire i bëri Sunaj Saraqi këngëtares Genta Ismajli?

Ajo mbetet energjike, moderne, e admirueshme. Është as më pak e as më shumë sesa një ndër yjet e skenës sonë, shkruan “Kosovarja”.
Genta u bë e famshme sa hapë e mbyllë sytë dhe talenti e energjia e saj vazhdon të mahnisë edhe më tej. Dini shumë për të, por jo edhe këto gjëra.

A e dinit që Genta Ismaili u zbulua nga këngëtari Sunaj Saraqi, i cili gjithashtu jeton në Amerikë dhe kishte kontakte me familjen e Gentes, shkruan “Kosovarja”.
Sunaj Saraqi e shtyu drejtë botës së muzikës dhe drejtë regjistrimit të këngës së parë, e cila u titullua “Dridhem”./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *