A e dini se me kë u martua “Dini” i “Familjes Moderne”?!

Dibran Tahiri është ndër aktorët më të njohur për publikun kosovar dhe jo vetëm.
Ai u bë figurë shumë e dashur që nga koha kur luajti rolin e Dinit në serialin vendor “Familja Moderne”.

Ajo që dim është se ai nuk është martuar asnjëherë dhe se vazhdon të mbetet beqar, përkundër moshës që ka. Siç duket ‘Dini’ ka vendosur të bëjë një jetë të ‘vetmuar’. Se a do të jetë gjithmonë kështu mbetët të shihet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *