Bashkëshortja e Labinot Tahirit prezantoi shtëpinë e tyre luksoze

Brenda oborrit të shtëpisë së Labit.

Këngëtari i mirënjohur, Labinot Tahiri-Labi prej fillimit të karrierës së tij fitoi simpati të madhe të audiencës. Labi, është shumë aktiv në rrjetet sociale, ku shpalos gjëra të ndryshme nga puna e tij, por, shumë rrallë nga jeta e tij private.

Në rrjetet sociale aktive po tregohet edhe gruaja e tij Hana, e cila publikon imazhe të ndryshme nga përditshmëria e saj.

Mëngjesin e sotëm, Hana përmes një fotografie prezantoi një pjesë dhe oborrin e shtëpisë.
Kujtojmë se, Labi dhe Hana nga martesa e tyre disa vjeçare, kanë tre fëmijë dy djemë dhe një vajzë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *