Çfarë fshihet pas filmave të famshëm? Shihni si realizohen rolet ikonike (Fotot)

Sasia e kohës dhe mundit, që shkojnë për të bërë filma në Hollivud është mbresëlënëse. Mjafton të shohim skenat e jashtëzakonshme dhe transformimet befasuese të aktorëve për role të caktuara dhe do të bindemi.

Për të mos folur se sa mund shkon për realizimin e karaktereve fantastiko-shkencore. Gazeta SHQIP ka sjellë disa prej filmave kryesorë ku transformimet janë mahnitëse. Hidhini një sy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *