‘Shperthen’ keq Adelina Tahirit ndaj komentuesit që i thotë se je martuar me plakun

I thonë që je martu me plakun, ‘shperthen’, keq Adelina Tahirit ndaj komentuesit.

Përkundër se tashmë është bërë një kohë prej kur Adelina Tahiri ka zyrtarizuar romancën me burrin e saj maqedonas, kohë pas kohe nuk mungojnë reagimet në rrjete sociale në lidhje me këtë detaj.

Ndjekës, kryesisht të fshehur nën petkun e profileve të rreme ofendojnë këngëtaren si sot kur njëri prej komentuesve është shprehur se ‘është plakur para kohe sepse ka marrë hijen e plakut’ duke vazhduar me ofendime të tjera.

Kaq ka mjaftuar që të ketë një përgjigje edhe nga Adelina.

Këngëtarja mes tjerash e ka kthyer ofendimin me të njejtën monedhë duke degraduar edhe në fjalor.Më poshtë komunikimi mes Adelinës dhe ndjekësit që e ofendon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *