Mahmuti e Shyhretja sërish bashkë, kush i ‘pajtoi’?

Janë dyshja më e njohur dhe më favorit e muzikës popullore. Që të dy me një bagazh të stërmbushur me suksese, por se ç’ndodhi papritmas dhe dy kolegët i ndërruan rrugët.
Thuhet se një përplasje e vogël kishte ndikuar në krisjen e raporteve të këngëtarëve, ani pse arsyen e vërtetë asnjëri prej tyre kurrë se treguan, shkruan “Kosovarja”.

Por, nuk dihet se cili ishte i pari ai që i ra pishman që kohët e fundit prapë po shihen bashkë.
A thua kush i pajtoi që tani edhe në tavolinë po darkojnë së bashku?

Pas shumë kohësh Shyhretja dhe Mahmuti me gjasë dëshirojnë ti bashkojnë prapë forcat për të sjellë këngë hite siç sillnin zakonisht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *