Kush do tia bëjë rrogën 5.000 euro Teuta Sadikut?[Foto]

Kur flitet për humorin në vend, sigurisht që na kujtohet edhe Teuta Sadiku, aktorja karizmatike e shumë skeçeve të pëlqyera nga publiku, shkruan “Kosovarja”.

Teuta Ka luajtur një mori rolesh në projekte të ndryshme dhe ndër vite ka provokuar shumë të qeshura, duke u bërë një nga personazhet e dashur për publikun.

Teuta ka luajtur role edhe në teatër e kinematografi. Gjithashtu, ka qenë pjesë e disa projekteve muzikore të këngëtarëve kosovar, shkruan “Kosovarja”.

Por, ajo nuk është e punësuar askund, andaj nuk e ka një rrogë fikse e të kënaqshme. Por, një fëmijë ka vendosur që kur të rritet e të bëhet kryeministër, Teutes do tia bëjë rrogën 5.000 euro.

Aktorja duket shumë e kënaqur për këtë gjë.

Eh, shpresa!/Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *