Ndryshime drastike të VIP-ave/ Thjesht janë rritur apo ka edhe pak “bisturi” (FOTO)

Të gjithë mahnitemi kur i shikojmë nëpër filma, koncerte apo kopertina revistash.

Personazhet e famshëm të spektaklit duken fare pa difekte, por nuk kanë qenë gjithmonë kështu.

Përpara se të bëheshin të famshëm, ata kanë pasur imperfeksionet e tyre, që sot nuk i kanë më. Thjesht janë rritur dhe kanë nisur të mbajnë veten apo kanë kryer ndërhyrje plastike?

Gjykojeni vetë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *