Djali i Schwarzenegger krahasohet me babanë e tij për figurën trupore

Si babai, ashtu edhe i biri, sidomos kur është fjala për fizikun e tyre. Djali i Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, ka tërhequr sërish vëmendje me figurën e tij trupore.

Ai e ka publikuar një tjetër fotografi në saje të postimeve që i bën nga palestra, ndërsa ekspozon pjesën e sipërme të trupit. Dhe natyrisht se çdo pozë e tij krahasohet menjëherë me fotografitë e babait të tij nga vitet e rinisë.

22-vjeçari Joseph, i cili është i rregullt në rutinat e fitnesit ka pozuar njësoj si babai i tij në vitet e shtatëdhjeta kur kishte nisur të merrej me ‘bodybuilding’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *