Kush është kjo femër pas të cilës po “shkrihen” vëllëzrit Mziu

Vëllezërit Mziu “shkrihen” pas kësaj femre.

Këtë vit, dukshëm më herët janë plasuar projektet festive të produksioneve të ndryshme vendore.

Ndonëse ende nuk kemi hyrë në muajin dhjetor, atmosfera e festave të fundvitit vetëm po ndjehet përmes këtyre programeve, tashmë të lansuara në platoforma të ndryshme online, shkruan “Kosovarja”.

Edhe produksioni “Polifonia” ka nxjerrë projektin e vet festiv, ku sërish spikasin vëllezërit Mziu, që këtë herë me sa duket do të aktualizohen me këngën “Hajde çka po pret”, ku në skenë nuk janë vetëm, por me këngëraren Fjoralba Syla.

Vëllezërit, gjatë gjithë kohës “i gjuhen” një femreje dhe duket se shkrihen pas saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *