Aktori turk me origjinë shqiptare i propozon për lidhje dashurie gazetares në mes të intervistës

Aktori turk me origjinë shqiptare Can Yaman, është është një nga emrat më të lakuar kinematografisë turke madje fama e tij i tejkalon edhe kufijtë e Turqisë.

Së fundmi aktori ka organizuar një tur në vende të ndryshme të botës ku ai numëron mijëra fansa dhe destinacioni i rradhës ishte Spanja.Can në agjendën e tij nuk kishte planifikuar asnjë intervistë, por ai ka ndërruar mendje menjëherë pasi ka parë gazetaren bukuroshe.

Madje jo vetëm që t’i japë një intervistë, por edhe e ka komplimentuar gazetaren duke i thënë se ishte shumë e bukur.Gjatë pyetjeve që ajo i drejtonte, aktori i ka thënë duke qeshur: ‘Je kandidate për t’u bërë e dashura ime?’

Mirëpo, Violta i është përgjigjur se e ka një të dashur, duke refuzuar aktorin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *