‘Çartet’ Kim Kardashian, dëshiron ta përjashtojë motrën nga puna

Puna e jonë është te jemi të hapura dhe të ndershëm me shikuesit”, kështu e ka kërcenuar Kim Kardashian me përjashtim nga puna motrën e saj Kourtney, e cila ka refuzuar që të flet për jetën private para kamerësKim Kardashian ka kërcenuar Kourtneyn me përjashtim nga puna, nga “”Keeping Up With The Kardashians”, pasi kanë pasur një debat të ashpër me njëra tjetrën.

Pasanikja (39), ka mbetur tepër e thyer pasi që gjatë këtij emisioni “reality” të dielën në mbrëmje ajo e ka “goditur” motrën me fjalë, pasi që ajo nuk foli për jetën personale para kamerës.

Kim, e cila luan jetën e saj në këtë emision bashkë me motrat Kourtney, Khloe dhe nënën Kris Jenner, të cilat janë edhe producentë ekzekutive, ia ka tërhequr vërejtjen Kourtneyit që ajo duhet të jetë e hapur me publikun, përndryshe do të duhej të largohet.“Puna e jonë është që të jemi të hapura dhe të ndershme dhe të tregojmë shumë nga jeta e jonë”, thuhet se i ka thënë njërit prej producentëve Kim në besim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *