Dashnoret e cilëve politikanë kosovar janë Arta Nitaj dhe Arta Elezaj (FOTO)

Flitet e përflitet shumë për jetët e tyre, për luksin që e jetojnë, shkruan “InfoKosova”.
Arta Nitaj dhe Arta Elezaj, dy vajza që u bënë të njohura nga seriali televiziv vendor “O sa mirë”.

Ato deri sa u shfaqen tek ky serial televiziv, nuk i njihte askush, por tani gëzojnë një famë të madhe në vendin tonë.
Por, përveç famës, dy bukuroshet gëzojnë edhe jetesa luksoze për të cilat thuhet se më parë nuk i kishin.

Për to thuhet se janë të lidhura me politikan të ndryshëm, por vet protagonistet e këtij shkrimi, akoma nuk kanë deklaruar se me cilët politikaj janë në lidhje.
Ani pse nëpër popull po përflitet se Artat kanë zgjedhur politikanë të fuqishëm të vendit tonë me të cilët janë në lidhje dashurie, ato vetë nuk flasin për këto thashetheme.

E derisa dy Artat të dalin e të flasin publikisht se cilët janë ata dy politikan që po ua ofrojnë këto lukse, neve na mbetet vetëm t’ua sjellim disa fotografi që vërtetë dëshmojnë se ato gëzojnë shumë luks në jetët e tyre dhe nuk dihet akoma se kush i “financon”./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *