Era Istrefi lë për të dëshiruar në drejtëshkrim, nuk din të shkruajë fjalën Shqipëri

Era Istrefi ka kohë që është duke punuar me projekte të reja, dhe kjo është arsyeja pse ajo nuk ka mbajtur një kohë të gjatë koncerte.

Këngëtarja ka njoftuar se të premten do mbajë koncertin e radhës në qytetin e Tiranës, dhe gjitha fitimet do i ndajë për të prekurit nga tërmeti i 26 nëntorit.“Edhe pse nuk majë koncerte që sa per shkak qe jom tu u mare me projekte t’reja, mvjen mire qe kemi me u pa t’premten n’Tirane sidomos per arsyen qe tgjitha fitimet kan me u perdore per ndihma te njerezve qe kan nevoje ne Shqipri’, ka shkruar ajo.

Në mbishkrimin që ajo i ka venë imazhit shihen disa gabime drejtëshkrimore, por ajo që bije më shumë në sy është fjala ‘Shqipëri‘, që Era e ka shkruar ‘Shqipri‘, duke i munguar një shkronjë, kjo është paksa e pa pranueshme të vijë nga një artiste, mos të dije të shkruajë emrin e atdheut të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *