‘Na more fytyrën’, Roza Lati i kthen borxhin gazetarit në mes të emisionit

I ftuar mbrëmjen e djeshme në “Why not, ishte gazetari i njohur Eraldo Rexho, të cilin Roza u shpreh se e konsideron një mik shumë të mirë që i është gjendur pranë. Roza tregoi se para disa kohësh i ka marrë 1000 lekë borxh Eraldos dhe nuk ka pasur mundësi për t’ia kthyer sepse nuk janë takuar shpesh. Ajo e ka habitur gazetarin duke ia kthyer borxhin publikisht.

“Nuk jemi takuar shpesh, por nga hera e fundit që kemi qenë bashkë unë të mora disa lekë borxh ty. Meqë të kisha të ftuar, se si dihet kur të takoj prap se je i angazhuar, është momenti këtu në “Why Not”, të paktën të të kthej borxhin”, tha Roza.

“Na more fytyrën, e sigurt që nuk është një borxh i madh, por do ta zbulojmë se çfarë borxhi është”, u shpreh Eraldo.

Roza Lati: Eraldo ti faleminderit që mu gjende pranë në ato momente e duhet të të laja borxhin.

Eraldo Rexho: Rëndësi ka që i mban mend borxhet. Sikur të gjithë të ishin kaq të përgjegjshëm do ishte shumë mirë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *