Po mahnitë me pamjen gruaja e Shpëtimit

Bashkëshortja e Shpëtimit po mahnitë me pamjen.
Humoristi dhe moderatori Shpëtim Desku është një personazh mjaftë i pëlqyer nga publiku.

Ai i dhuroi spektakël publikut në të dyja profesionet, si aktor dhe prezantues, shkruan Kosovarja.
Përveç karrierës ai flitet shpesh edhe për jetën private. Tashmë edhe bashkëshortja e tij bukuroshe është jo rrallë në faqet e mediave rozë.

Arta vlerësohet si një femër elegante dhe me shumë stil. Ajo është aktive në rrjetet sociale dhe herë pas here ndanë imazhe të këndshme.

Pamja saj në secilin rast merr vëmendje për shkak të elegancës dhe sharmit që ka.

Me një buzëqeshje të ëmbël dhe një grim të bukur ajo duket tejet simpatike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *