Me këtë grua është martuar babai i Adelina Ismailit

Adelina dhe Zanfina Ismaili prej se kanë qenë shumë të reja kanë jetuar pa babain e tyre
Në vitet e 90-ta, babai i tyre Rexhep Ismaili kishte migruar në Gjermani për një jetë më të mirë, e si duket atje edhe e kishte takuar guan e dytë të tij.

Me të ai është akoma, por në Kosovë la ish gruan e tij Monën tashmë të ndjerën me tri vajza, Adelinën, Emën dhe Zanfinën.
E vajzat e Rexhepit dhe Monës u rritën dhe u bënë ndër femrat më të njohura dhe të dashura në vendin tonë.

Ato tanimë sikur nuk kanë nevojë për asgjë në këtë jetë, ngase të gjitha gjërat janë mësuar që t’i bëjnë vet, pa prezencën e babit të tyre.
Por, të gjithë dëshironi të dini se kush është njerka e këngëtareve tona që ju i pëlqeni aq shumë.

E pra ne sot kemi sjell këto pamje të zonjës Ismaili, që të njiheni me të.

Ja pra kjo është njerka e Adelinës, Emës dhe Zanfinës, por që këto të fundit kurrë nuk kanë jetuar me të dhe nuk e dinë se ç’është të kesh njerkë, fal kujdesit të nënës së tyre Monës e cila asnjëherë nuk i kishte lënë të bijat vetëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *