Ironia e Fatit – Episodi 55!

Video është më poshtë:

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Ironia e Fatit” ky serial nuk përkthehet nga ne, por transmetohet çdo të hënë, të martë, të mërkurë dhe të diel në orën 21:00 në TvKlan dhe ne e postojmë atë të nesërmen.

Deri tani kemi arritur tek episodi 54, kurse më poshtë mund ta ndiqni episodin që është transmetuar të dielën, pra episodin 55!

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *