Dardan Molliqaj: Unë besoj në shkencë nuk besoj në ZOT

Në emisionin e fundot Oxgyen me moderator Besim Dinën ka qenë i ftuar edhe anëtari i PSD-së Dardan Molliqaj. Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës ka deklaruar që ai nuk beson në Zot dhe nuk e ka praktikuar kurrë religjionin, shkruan Albanienshow.Besim Dina a besoni në zot? Dardan Molliqaj: Pyetje shumë e vështirë, se lyp ma shumë përgjigje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *