Gold AG mbjellë flokët (VIDEO)

Gold Ag njihet si këngëtar i të gjitha zhanreve muzikore dhe po ashtu si këngëtar i dueteve me artistët e folklorit.

Ai është mjaft aktiv me projektet e tij muzikore duke sjell dhjetar këngë të ndryshme brenda vitit.

Edhe Gold Ag si shumica e estradës i është nënshtruar një ndërhyrje estetike, të paktën ashtu duket nga një video që ka postuar ai në rrjetin e tij social Instagram.

Në bazë të videos këngëtari duket se ka bërë intervenim në flokë, duke i mbjellë ato.

Vitet e fundit një numër i madh i artisteve shqiptar kanë bërë ndërhyrje të shumta estetike, e këtyre ndërhyrjeve nuk po ju reziston as Gold Ag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *