Meda këndon, e Lulja vallëzon. Kështu e kallin burrë e grua atmosferën (VIDEO)

Dikur Meda njihej vetëm si këngëtari më një frizurë karakteristike por edhe me një vokal të artë që nuk kishte krahasim, e sidomos kur këndonte këngët me motiv dashurie.
Sot Meda, rangohet i pari këngëtar më i kërkuar për ahengjet dhe dasmat e familjeve mbarë shqiptare, shkruan “Kosovarja”.

Meda është i martuar tash e sa vite me Lulen të cilët janë prindër të katër fëmijëve.
Lulja është shumë aktive ku shpesh shihet krahë bashkëshortit edhe në ato rastet kur Meda këndon.

Hiç më larg se mbrëmë në një dasmë Lulja e kallë atmosferën duke vallëzuar me këngët e kënduara nga bashkëshorti i saj.
Shikojeni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *