Arilena Ara do përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision

Shqipëria do të shkojë në Eurovision me një baladë të ndj erë. Këngëtarja Arilena Ara u zgjodh fituesja e këtij viti në festivalin e RTSH-së me projektin muzikor ‘Sh aj’. ‘Këtë herë shkruajtëm një këngë me Lindon Berishën për veten time. Jam e em ocionuar sepse kam mamin tim në sallë për herë të parë. Kam familjen time time. Dua të falenderoj gjithashtu njeriun tim për gjithashtu dhe jam krenare që jam fëmija jot. Kjo është për ju. Përulem para jush’, ishin fjalët e Arilena Arës pasi mori triumfin. Në vendin e dytë u rendit Elvana Gjata me këngën ‘Me tana’, ndërsa vendin e tretë e mori Sara Bajraktari me këngën ‘Ajër’.

Tekstin e këngës ‘Sh aj’ e punoi Lindon Berisha, ndërsa për muzikën u ku jdesën Darko Dimitrov dhe Lazar Cvetkovski. Në këtë projekt flitet për një nd jesi personale, ku dëshiron të nxjerrë sh aj e ma llkojë për b arrën e fo rtë që ndj en dhe nuk e nxjerr dot. ‘Sh aj’ është kënga e dytë më e klikuar e këtij festivali që ka arritur më shumë se 600 mijë klikime në Youtube. Mori vëmendje që në ditën e parë për shkak të zërit të fu q ishëm dhe em ocionit që transmeton tek publiku. Fituesja u zgjodh nga juria dhe do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision 2020 që do të mbahet në muajin maj në Roterdam të Holandës./a.m/noa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *