Si i mashtroi një hoxhë këngëtarin Mahmut Ferati dhe humoristin Rasim Thaçi – Cimën

Mahmut Ferati tregon një rast që i ka ndodhur në një nga koncertet jashtë vendit.

Këngëtari shumë i dashur për publikun, Mahmut Ferati ka treguar në emisionin Sevenbizz një nga rastet më interesate që i ka ndodhur gjatë një koncerti jashtë vendit.

Ai tregon se ishte bashkë me humoristin Rasim Thaçi, i njohur si Cima ndërsa kanë shkuar për të mbajtur një koncert që e kishte organizuar një hoxhë.

Ngjarjen interesante Ferati e shpjegon duke qeshur:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *