Rashica për pushime me të dashurën në Dubai

Koha e pushimeve për futbollistët…

Pas disa ndeshjeve me radhë pa fitore, futbollistët e Werder Bremen kanë nisur pushimet dhe do të tentojnë t’i rimbushin bateritë dhe të kthehen për të përmirësuar situatën.

Në mesin e tyre është edhe shqiptari, Milot Rashica, që me të dashurën ka zgjedhur të vizitojë Dubain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *