Kallashi mendon ti futët politikës, tregon me cilën parti është [VIDEO]

Gjatë intervistës për Express Rozë Kallashi ka folur edhe për një ofertë që të shkojë në Turqi me ekipin e Hashim Thaçit

Ajo ka thënë se nuk ka shkuar në këtë vizitë derisa ka treguar arsyen se pse, duke shtuar se “nuk është me atë parti” dhe se kjo mund të jetë arsyeja se pse nuk ka shkuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *