Në serial kishte burrë një plak, ja kush është në realitet i dashuri i Exhesë

Ylli i “Zonja Fazilet dhe të bijat”, Afra Saracoglu po jeton momentet më të bukura të jetës së saj.

Ajo është më se e dashuruar me partnerin e saj Eray Altay.

Duket se gjërat mes tyre tashmë po shkojnë mbarë. Kujtojmë këtu se kjo lidhje i kushtoi Altay vendin e tij të punës për shkak të konfikteve mes tij si asistent regjisor dhe regjisorit të serialit “Zonja Fazilet dhe të bijat”.

Eray Altay, 32 vjeç është dashuria e parë për Afrën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *