Pas Taynës, Leonora Jakupi blen veturë 120 mijë eurosh (Foto)

Leonora Jakupi ka ekspozuar veturën e saj luksoze, gjë që nuk e ka bërë asnjëherë në jetë.
Stili i saj gjithmonë ka qenë shumë i diskutuar dhe shumë në hap me kohën sidomos 5 vitet e fundit.

Sa i përket jetës së saj private ajo e ka mbrojtur hermetikisht, por kohëve të fundit po thuhet se është në lidhje një fytyrë shumë të njohur, emri i të cilit nuk është zbardhur ende.
Leonora ka treguar veturën e saj BMW, çmimi i të cilës kap shifrën 120 mijë euro, veturë kjo të cilën e kishte bjerë edhe Tayna para disa javëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *